mandag den 24. juni 2013



Forfatter : Karin

Så har jeg igen være på loppemarked - synes faktisk jeg slæber lidt for meget til huse. Men hvad kan man gøre, når alle de unikaer står og råber efter en. !
Har købt et vattæppe til lillemanden og endda med tilhørende pude ( hvilket jeg aldrig har oplevet før ) og så i ynglings- farven lige nu GUL. 
Er bare så sødt med en masse fine dyr på.
Har også fundet nogle samle dyr. Det er gammelt tupperware legetøj - det var ikke til at stå for og gav kun 10 kr. pr. stk. 
Må vist til at sælge nogle af alle mine ting.......

onsdag den 19. juni 2013

HAVE BUKET



Forfatter : Karin

Har lige her til aften hurtig sat en buket sammen til min søde veninde.
En rigtig vild have-buket. 

tirsdag den 18. juni 2013

TID I HAVEN





Forfatter : Karin

Ja tid i haven bliver der brugt meget af. Når vejret tillader det er jeg i min have og får beskidte fingre.
Vi har et hav af stauder, så der er lidt at holde. 
Elsker især mine pæoner, som jeg har i mange farver.
Jeg har plantet stolt kavaler, som min mor har forsået, og nu har jeg en masse i min have - Glæder mig til de bliver til blomster. 
Har også endtil nu fået plantet 32 krukker til og der står i skrivende stund 6 planter og venter på en krukke. 
Kan bare ikke lade være at købe blomster - jeg bliver så betaget af flotte blomster ( man er vel blomsterbinder ) - deres dejlige sommerfarver og dufte at jeg bare må have et par stykker med hjem, når jeg ser nogle jeg ikke lige har i krukkerne. 

mandag den 17. juni 2013

hjemmestrikkede hynder

 
Forfatter: Heidi
 
Min svigermor er rigtig god med et par strikkepinde og har lavet 6 hynder til vores spisebordstole.
De er bare blevet SÅ fine og gør at man ikke glider frem på stolen hvilket jeg synes man gjorde før.
Især hvis man som mig har korte ben og ikke kan nå gulvet så godt. ;o)
Bagsiden er syet af et fint gammelt lysegul dynebetræk og så er der sat sådan noget gennemsigtig gumminet udenpå det gule stof så hynden ikke glider på stolen. Rigtig smart.
Gumminettet er købt som en rulle med to meter for 25 kr i IKEA. Jeg mener det var til at ligge i køkkenskufferne så tallerkner og glas ikke rutsjer rundt men her fik det lige et andet formål.
 
Emilia synes bare at det er spændende at kravle ind under bordet og hive hynderne af stolene. ;o)

 
 

søndag den 16. juni 2013

OG IMORGEN BAGER JEG VAFLER!


Forfatter : Karin

Jeg har fået fat i en gammel vaffelmaskine, og ja den duer endnu.
Har dog ikke bagt vafler på den endnu, men tanken var at vi skulle bruge den ude en hyggelig sommeraften.
Er den ikke retro fed?

lørdag den 15. juni 2013

hjemmelavet gåvogn

 
Forfatter Heidi
 
Min handymand og jeg har i fællesskab bygget en sød gåvogn til Emilia.
Jeg købte en brugt gåvogn i genbrugsen til 60 kr for at få håndtaget og hjulene, som kan strammes så de ruller knap så hurtigt i starten og så kan løsnes efterhånden som Emilia bliver ældre og bedre til at gå. Jeg tegnede så en elefant som Tim skar ud i træ, malede, tapetserede og lakerede. Ørene klippede jeg ud af nogle læderstykker jeg havde liggende og er så sat på med små messingsøm. Den er et hit og Emilia går tur med den hver dag. Hun synes det er så hyggeligt at fylde legetøj i den som skal med på tur. :)


 
Gåvognen fra genbrugsen som vi genbrugte hjul og rat fra.
 
 

onsdag den 12. juni 2013

En gul væg og starten på en billedvæg

 
Forfatter: Heidi
 
Min handymand var så sød og male den ene væg i stuen lysegul. Egentlig var det mit projekt men jeg fik planlagt 30 års fødselsdag og Rasmus Seebach koncert oveni så det endte med at han gjorde det. Jeg er super glad for det og synes det er blevet så fint og har fået stuen til at hænge mere sammen.
Egentlig var det en nødløsning for at skjule sod på væggen fra en lanterne vi har haft hængende. men blev bedre end håbet.
Billederne jeg viste i et tidligere indlæg er kommet i rammer og pynter så fint på væggen. Jeg har dog haft 30 års fødselsdag og fik bla. en fin plakat fra Sofie Børsting i A3 format som også skal i ramme og op og hænge.

















lørdag den 1. juni 2013

Lidt nemme hagesmække

 
Forfatter: Heidi
 
Jeg synes vi bruger et hav af hagesmække herhjemme. Derfor syer jeg selv nogle nemme store smække af gamle håndklæder. Har fundet nogle i god stand og fine farver/mønster til 5 kr i genbrugsen. Der er blevet til ca 4 hagesmække ud af hvert håndklæde.
Jeg har tegnet den første af ud fra en hagesmæk jeg havde og så bare tilføjet både lidt i bredden og længden så den bliver god stor og dækker tøjet godt. Så er den klippet ud og kanterne blevet zigzagget meget tæt på maskinen. Til slut har jeg sat trykknapper i. Da først den første var lavet nålede jeg den bare fast på stoffet og klippede rundt om til de næste. Meget nemt og hurtigt. :)
Man kan jo også vælge at sætte kantbånd på og gjorde jeg også med de to første jeg lavede men blev jeg hurtigt træt af. Er ikke den store fan af at sy kantbånd på. ;o)


 
De første to jeg lavede med kantbånd. Altså de er da noget finere men vi bruger så mange at der bare skulle køres nogle igennem maskinen. De er ikke lige så flotte men de er mindst lige så funktionelle. ;o)
 
 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...